De juiste wijn aan tafel, auteur Robert Leenaers

1000 geslaagde combinaties van wijnen & gerechten in "het blauwe boekje"!

Het aanbod van kookboeken is enorm en ook het aantal boeken over wijn begint indrukwekkende vormen aan te nemen. Het wonderlijke is dat het combineren van beide het geheim van de gastronomie blijft. De link tussen gerechten en wijnen wordt zelden gelegd. En dat is nu precies wat "De juiste wijn aan tafel" wèl doet.

Dit handige zeer leesbare boekje van de befaamde wijnschrijver Robert Leenaers wijst de weg naar maximaal wijn- en tafelplezier. Iedereen vraagt zich bij het bereiden of nuttigen van een diner weleens af: "Welke wijn drink je daar eigenlijk bij?". Met "het blauwe boekje" van Leenaers vind je meteen het antwoord. Het is alfabetisch geordend en gaat uit van bekende gerechten en ingrediënten uit de wereldkeukens. Bij de suggestie wordt de nodige variatie betracht; er zitten aantrekkelijk geprijsde wijnen bij, maar ook duurdere en alternatieve wijnen uit nagenoeg alle productielanden en -gebieden.

Alles bij elkaar staan in De juiste wijn aan tafel geen duizend, maar duizenden combinatiemogelijkheden. Deze vernieuwde en uitgebreide uitgave is een absolute must voor wijnliefhebbers. Leuk om te hebben en te geven!

ISBN 90 215 9564 8 Paperback, 142 pagina's Prijs Fl. 24,90