Abonnee of Gildelid?


Regelmatig spreekt de voorzitter van ons wijngaardeniersgilde mensen die nog niet precies weten wat het betekend, als je het blad 'De Wijngaard' van het wijngaardeniersgilde krijgt opgestuurd (als abonnee). Je bent dan automatisch ook Gildelid.
Je mag dan deelnemen aan de jaarlijkse wijnkeuring, de wijngaardeniersdag, de practicumdag en de studiereis. Je bent als amateur wijngaardenier dan ook via het gilde verzekerd voor ongelukken tijdens het uitoefenen van je hobby. En, je kunt meebeslissen want het gilde is gewoon een vereniging waar leden inspraak hebben.
Het blad ontvangen is dus niet alleen maar artikelen lezen, nee, het is ook actief meedoen!! 'Wij hopen als bestuur dat er meer mensen actief gaan worden, want er zijn een hoop dingen te regelen. Een beetje hulp is natuurlijk nooit weg. Vooral frisse ideeën en nieuwe inzichten houden een vereniging levend en gezond. Op deze manier heb je wat aan je lidmaatschap en kan het wijngaardeniersgilde uitgroeien tot een krachtige vereniging die als vertegenwoordiger kan optreden voor de gehele Nederlandse wijnbouw`.

Ook lid worden. Stuur dan even een berichtje naar:
Wijngaardeniersgilde Nederland
t.a.v. T.P.J. Arns
Helmondstraat 198
6843 SK Arnhem
tel. 026 3813716 (na 18.00 uur)
e-mail:
tpjarns@cs.com

e-mail:contact@wijngaardeniersgilde.nl
internet:www.wijngaardeniersgilde.nl